Diyet yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyorum diyenler!

Zararlı toksinler kilo aldırıyor!!

Gün içerisinde ne kadar yoruluyorsanız yorulun, akşamları da bir türlü dinlenmiş hissedemiyorsunuz. Fakat kendinizi sürekli bitkin hissetmenizin nedeni sadece çok yorulmanız değil. Zararlı toksinler bütün enerjinizi alıyor!

Stres ve yoğun iş temposu dengesiz beslenmeye ve zararlı alışkanlıkların artmasına sebep olur. Bununla beraber de vücudumuzda biriken zararlı toksinler artar. Bu zararlı toksinler; bağışıklık sisteminin zayıflatarak vücudun direncini kırar ve daha sık hastalanıp daha geç iyileşmemize sebep olur.
Zararlı toksinlerin neden olduğu olumsuz durumlardan birisi de kilo alımını kolaylaştırması ve kilo vermeyi daha zor hale getirmesi.
Çoğu insandan duyduğumuz: “Diyet yapmama rağmen bir türlü kilo veremiyorum!” şikayetinin bir sebebi de budur. Zararlı toksinleri vücudunuzdan atmadığınız sürece hem sağlığınız olumsuz etkilenir hem de kilo vermeniz zorlaşır.
Zararlı toksinlerden arınmak için neler yapılmalı?
Zararlı toksinlerden ancak detox yaparak arınabilirsiniz. Antioksidan etkisi gösteren yeşil çay, üzüm çekirdeği gibi besin takviyelerini ve bitkisel yağları da deneyebilirsiniz.
Doğal antioksidanlarla ilk günden bile daha sağlıklı ve zinde hissedeceksiniz. Uyku problemlerinizin bile zamanla azaldığını fark edeceksiniz… Üstelik sağlıklı bir beslenme programıyla da rahatlıkla kilo verdiğinizi fark edeceksiniz…
Previous
Next Post »